
23 Aug Ekspertu darbs noslēdzies ‘’Maizes kvalitātes konkursā – 2019’’
23.augusts, Jelgavā pēc divu gadu pārtraukuma Latvijas Maiznieku biedrība sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultāti un Starptautisko izstāžu sabiedrību ‘’BT1’’ un ar Zemkopības ministrijas atbalstu rīko ”Maizes kvalitātes konkursu – 2019”. Konkursa devīze – ”Veselīga maize mūsdienīgam patērētājam”, mērķis – popularizēt maizes izstrādājumus, to daudzveidību, veicināt to lietošanu uzturā un izcelt Latvijas augstākās kvalitātes maizes ražotājus. Konkursā iesniegti 11 paraugi no Maiznīca Flora, Madonas Maiznieks, Maiznīca Lielezers, Hanzas Maiznīca, SIA Saldus Maiznieks, Maiznīca DONA, Maiznīca Priekule, LĀČI, Fazer Latvija, Cannelle Bakery un SIA ”Beātus” maiznīca ”Solo”.
Eksperti savu darbu veikuši – tiekamies š.g. 4.septembrī plkst.11.00. Izstādes ‘’Riga Food 2019’’ atklāšanas pasākumā, augstas kvalitātes pārtikas uzvarētāju godināšanas ceremonijā.