Par biedrību
Misija, vīzija, mērķi un uzdevumi
Vēsture
Statūti
Biedri
Maiznieku amata Brālība
Maizniekmeistari
Maizniekzeļļi
Ražotāju grupa Sklandraušu cepēji
Dalībnieki
Par maizi
Vēsture
Maizes veidi, uzturvērtība
Specialistu viedokļi
Fotogalerijas
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Videogalerija
Saistītie dokumenti
Sadarbības partneri
Kontakti/rekvizīti
Skatīt augošā secībā
2023.gada sākums
17.01.23
LMB aicina ieviest bezmaksas rudzu rupjmaizes programmu visās Latvijas skolās
19.01.23 LMB sadarbība ar izdevniecību ‘’Saimnieks LV’’ turpinās
10.02.23 Sveicam maizniekmeistari Ingmaru Egli (ex.Azaucku)
10.02.23
Sveicam jauno maiznieka amata zelli – Silviju Skroderi!
10.04.23
Maiznieku mācības Spānijā
03.05.23
LMB sveic ZM 30 gadu darba jubilejā
13.06.23
Cannelle Bakery atklāj rudzu maizes ražotni
18.06.23
Cannelle Bakery atklāj rudzu maizes ražotni
24.08.23
Izstādes ‘’Rīga Food 2023’’ Preses konference
26.08.23
Jelgavas Piena, maizes un medus svētki
18.09.23
Noslēgusies izstāde ‘’Riga Food 2023’’
26.09.23 ES aizsargāto LV īpašo produktu degustācija
15.10.23
NPKS ‘’Zaļā un Bordo Karotīte’’ – Vēstnesis Normunds Skauģis
18.10.23
Puratos Ieraugu bibliotēkai 10 gadu un LMB 30 gadu jubilejas!
19.10.23
Seminārs/diskusija par pieaugušo izglītības iespējām
27.10.23
Jaunie speciālisti popularizē maizi Bratislavā
27.10.23
LMB tikšanās ar jauno Zemkopības ministru Armandu Krauzi un viņa komandu
09.11.23
ES aizsargātais LV produkts – Carnikavas nēģis.
10.12.23
Maiznieku biedrībai – 30!
20.12.23
Maizniekmeistaru eksāmens Kuldīgas tehnikumā
2023.gada beigas